- Kezdőlap
- Szállás
- Éttermek
- Látnivalók
- Programok
- Tematikus túrák
- Komgasztro
- ZöldKomárom
- Bemutatkozunk
- Webshop
- Kapcsolat
Az akácméz nektárját méheink májusban gyűjtik. Igazi hungarikum, mert ilyen méhészeti szakértelemmel, ilyen minőségben sehol máshol nem tudják megtermelni a világon.
Az akácméz magas gyümölcscukor-tartalma miatt a legkevésbé kristályosodó mézünk. Világos színe, akácvirág illata, és mellékíz nélküli aromája egyedivé teszi.
A cukorbetegek akácmézet szoktak kérni amit orvosi egyeztetéssel mértékkel fogyaszthatnak, mert a gyümölcscukor lassan alakul át a szervezetben az azonnal felhasználásra kerülő szőlőcukorrá. Így a vércukor szintet nem ugrasztja meg hirtelen.