Szekeres galiba aszúban párolt körtével

Hogy készül a szekeres galiba kacsamellből aszúban párolt körtével? Nézzétek meg Szabó Olivér, hogyan állt helyt a konyhában Sági Szilárddal. A mell rosére lett sütve, a körtét nyakon öntöttek aszúval, és még pirított hagymakarika is készült.A részletekért nézzétek meg a videót. Ne feledjétek, Kóstolj bele a Komáromba!

Harcsafasírt

A paraván egyik oldalán Radics -Török Tímea a Brigetio Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója, míg a másikon Sági Szilárd gasztrokibic. Hogyan készül a komáromi piszkés? Lesz-e bunda a műsor végén? Ebben a részben kiderül! Ne feledjétek, Kóstolj bele Komáromba!

Egressy Béni kedvenc vendégvárója

A paraván egyik oldalán Szabó Ferenc Komárom Város Egressy Fúvószenekarának karnagya, míg a másikon Sági Szilárd gasztrokibic. Egressy Béni kedvenc vendégváróját készítik el egy kicsit újragondolt formában. Vajon kifér a tésztára Egressy neve?

Jamon a la Catalana

Sági Szilárd gasztrokibic és Csapó Dorina az egészséges életmód elkötelezettje tapaszokat készítenek. Dorina mennyire mozog otthonosan a konyhába a videóból kiderül... Kóstolj bele Komáromba!

Fácán rilettet

Schmelcz Gézáné Bajmóczi Ildikó, a Kemence Egyesület elnöke műsorunk vendége Sági Szilárd gasztrokibiccel fácán rilletet készít. Ha te is szeretnél egy ínycsiklandozó, egyszerű ételt főzni, tarts velünk!

Ostromszüz

Héjat vagy kérget sütünk a húsra? Mennyi is a pici vaj? Ebben a részben a konyhában a paraván egyik oldalán Sági Szilárd gasztrokibic, a másikon Proczeller Tamás a műsor házigazdája főz.

Jókai-palacsinta kihívás

A műsor eddigi vendégei kihívás elé állítják Sági Szilárd gasztrokibicet: Jókai bablevest kell készítenie leves nélkül. A felkérésre sorozatunk házigazdájával Proczeller Tamással igazán különleges és ízletes megoldást találnak. Ne feledjétek, Kóstolj bele Komáromba!