Bridge étterem

A Komgasztro új évadában Észak-Komáromból jelentkezik Sági Szilárd és Proczeller Tamás. Első állomás a Bridge étterem, ahol a sertés t-bone mellett egy vega karfiolválogatás is kóstolásra került. A részletek a videóban

Prestige étterem

Az étteremekben való ételkóstolás mindig izgalmas kaland. Legutóbb is egy különleges étteremben jártunk, ahol lenyűgöző ételeket kóstolhattunk. A Prestige-ben Czakó Zsolttal beszélgettünk a tervekről, ötletekről és persze kóstoltunk is. Köszönjük a megosztásokat és ne feledjétek: "Kóstolj bele Komáromba!"

Bella étterem

A KomGasztro következő részében az észak-komáromi Bella Étterembe látogatott el Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda.

Fabrika22

Az Europa Hotel kedvelt étterme a Fabrika22. A mostani vendéglátónk Michal Kulik chef volt, aki Proczeller Tamást és Sági Szilárdot házi kacsamáj pástétommal, egy különleges szarvas fogással, és egy kiváló spenótos tésztával várta.

Főnix étterem

Kulináris varázslat és családias hangulat.Így foglalhatnánk össze az újonnan nyílt Főnix étteremben szerzett benyomásunkat. Az első találkozásunkat követően is éreztük, hogy István és Heni szívügyüknek tekintik a vállalkozásukat.

Klapka étterem

Ahhoz, hogy felfedezzük Észak-Komárom kulináris kincseit, nem kell messzire mennünk. Nemrégiben egy lenyűgöző gasztronómiai kalandban vettünk részt Szilárddal, Magyarország gasztrokibicével, akivel a Klapka étteremben kóstoltuk meg az ott kínált ínycsiklandó ételeket. Vajon milyen is lehet a libamáj házibrióssal és hogyan passzol a sügérfilé a spenótos gnoccihoz? Ha titeket is érdekel, akkor tartsatok és kóstoljunk bele együtt Komáromba.

Zucca étterem

Mediterrán életérzés Észak-Komáromban? Mi legalább is így éreztük magunkat amikor Szilárddal a Zuccában kóstoltunk. Mangalica, lazac, garnéla, s minden mi szem szájnak ingere. Olaszos kaják? Irány a Zucca étterem.