- Kezdőlap
- Szállás
- Éttermek
- Látnivalók
- Programok
- Tematikus túrák
- Komgasztro
- ZöldKomárom
- Bemutatkozunk
- Webshop
- Kapcsolat
Török Étteremben saját készítésű szószokkal ízesítheted a shoarmád! Török ízvilág mellett hagyományos ételek is megtalálhatók. Kóstolj bele Komáromba!
Városunkban vendégeskedik Sági Szilárd. Magyarország gasztrokibice több komáromi vendéglőbe is ellátogat a következő hónapokban. A helyi éttermekben a specialitásokat, különlegességeket, a csak rájuk jellemző gasztronómiai jegyeket keresik Proczeller Tamással, a Tourinform iroda vezetőjével.
Látogass el a Jánoska Cukrászdában, ahol különleges sütik és fagyik közül válogathatsz. Ne hagyd ki a 2018-as Országtortát, a Komáromi kisleányt sem! Ne feledd, Kóstolj bele Komáromba!
Pingvin a Rüdiger-tó partján? Komáromban lehetséges! Ha házias ételekre vágysz, ne hagyd ki a Pingvin Éttermet! Ne feledd, Kóstolj bele Komáromba Sági Szilárd és Proczeller Tamás ajánlásával!
Tó Csárda? Akkor csülök! Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda igazán megdolgoznak az ebédért.
1 nap ebből a helyből nem elég!!! Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda a WF Szabadidőparkba látogattak el, ahol hatalmas adag ételekkel, változatos programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt!
Kultúra és gasztro? Akkor Komárom és Aranytál. A Komgasztro mostani részében Sági Szilárd gasztrokibic és műsor házigazdája Proczeller Tamás a Komáromi Lovasszínházból egyenesen az Aranytálban hajtat, ahol egy helyi specialitást is megkóstolnak.
Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda a mai adásban halmozza az élvezeteket! Dunai hajókázás után jól esne egy jó gin? Akkor látogass el te is az Aurum Caffe & Bar-ba! Ne feledd, Kóstolj bele Komáromba!
A Komgasztro mai adásában Proczeller Tamás házigazda és Sági Szilárd gasztrokibic, a Kocsis Vendéglőbe látogatnak el. A kalandos útról a részleteket a videóban láthatjátok!
Ha fatüzelésű kemencében sült pizzára vágysz, akkor irány Komáromban a Nana Pizzéria! Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda, Dudás Gergő vendége volt. Nézd meg a videót, hogyan készülnek a „friss” olasz pizzák!
Sági Szilárd gasztrokibic vendégül látta a stábot a Csillagerőd teraszán.
A tonhalas tésztához a bort Bondor László ajánlotta. Hogyan is készül a tészta? A videóból megtudhatjátok!
A KomGasztró záró epizódjában Bondor László volt a vendégünk, aki a borkóstolás rejtelmeibe avatott be bennünket.