- Kezdőlap
- Szállás
- Éttermek
- Látnivalók
- Programok
- Tematikus túrák
- Komgasztro
- ZöldKomárom
- Bemutatkozunk
- Webshop
- Kapcsolat
A Komgasztro új évadában Észak-Komáromból jelentkezik Sági Szilárd és Proczeller Tamás. Első állomás a Bridge étterem, ahol a sertés t-bone mellett egy vega karfiolválogatás is kóstolásra került. A részletek a videóban
Az étteremekben való ételkóstolás mindig izgalmas kaland. Legutóbb is egy különleges étteremben jártunk, ahol lenyűgöző ételeket kóstolhattunk. A Prestige-ben Czakó Zsolttal beszélgettünk a tervekről, ötletekről és persze kóstoltunk is. Köszönjük a megosztásokat és ne feledjétek: "Kóstolj bele Komáromba!"
A KomGasztro következő részében az észak-komáromi Bella Étterembe látogatott el Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás házigazda.
Az Europa Hotel kedvelt étterme a Fabrika22. A mostani vendéglátónk Michal Kulik chef volt, aki Proczeller Tamást és Sági Szilárdot házi kacsamáj pástétommal, egy különleges szarvas fogással, és egy kiváló spenótos tésztával várta.
Kulináris varázslat és családias hangulat.Így foglalhatnánk össze az újonnan nyílt Főnix étteremben szerzett benyomásunkat. Az első találkozásunkat követően is éreztük, hogy István és Heni szívügyüknek tekintik a vállalkozásukat.
Ahhoz, hogy felfedezzük Észak-Komárom kulináris kincseit, nem kell messzire mennünk. Nemrégiben egy lenyűgöző gasztronómiai kalandban vettünk részt Szilárddal, Magyarország gasztrokibicével, akivel a Klapka étteremben kóstoltuk meg az ott kínált ínycsiklandó ételeket. Vajon milyen is lehet a libamáj házibrióssal és hogyan passzol a sügérfilé a spenótos gnoccihoz? Ha titeket is érdekel, akkor tartsatok és kóstoljunk bele együtt Komáromba.
Mediterrán életérzés Észak-Komáromban? Mi legalább is így éreztük magunkat amikor Szilárddal a Zuccában kóstoltunk. Mangalica, lazac, garnéla, s minden mi szem szájnak ingere. Olaszos kaják? Irány a Zucca étterem.